10
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

TRENER BORCA: Dobro, Partizan je uzeo bodove zbog kojih je došao, ali kome ovo treba!

Objavljeno: 29.10.17 u 19:27

Trener Borca iz Čačka Igor Spasić poznat je po mirnim komentarima, ali posle poraza od Partizana govorio je umirujućim tonom, ali je postavio nekoliko pitanja.

Crno-beli su slavili golom Zorana Tošića u 97. minutu utakmice. Sudija meča Novica Anđelovski meč je produžio za pet, ali je dodao dva minuta zbog povreda igrača čačanskog tima. Posle meča nezadovoljan je bio Igor Spasić, a čelnicima našeg fudbala je postavio nekoliko pitanja.

– Naravno da sam nezadovoljan, ne znam zbog čega je sudija produžio pet minuta, iako se fudbal igra dok se ne odsvira kraj. Ovo fudbalu nije potrebno, da neko sedam minuta produži utakmicu bez ikakvog razloga, ničim izazvan. To nikome nije potrebno. Ok. Partizan je uzeo bodove po njih je došao, realan je bio nerešen ishod. Žao mi je mojih momaka – rekao je Spasić.

0
0

10 Komentara

  1. Ja sam grobar,ali ovo stvarno nama ne treba.Dok dobijamo utakmice uz pomoc sudija ,nikada nece otici neznalice iz naseg kluba i nikad nece doci dobri igraci da igramo fudbal kao nekad.Sramote me sto sam gledao a treba da bude veca njih u mom klubu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti se stvarno ponosis ovakvim timom i ovakvom igrom Partizana? Aj budi realan i reci da li si zadovoljan ove sezone?Bez obzira da li ste po edili ili izgubili utakmicu prokomentarisi igru molim te?!

      0
      0
      Odgovori
  2. Lepo si vaspitao igrače koji ti se valjaju. Zadnjih 7-8 minuta se nije igralo. Sramota.
    I onda se žališ na nadoknadu. Pogledaj snimak zadnjih 10 minuta i stidi se!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter