2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U PRAVI ČAS: Veliko pojačanje za Zvezdu pred put u London

Objavljeno: 28.10.17 u 09:27

Crvena zvezda na ovog momka neće moći da računa sutra u Gornjoj Varoši, ali postoje velike šanse da zauzme svoje mesto protiv Arsenala na Emiratima u četvrtak.

Mnoge pretpostavke posle bitke padaju u vodu, ali većina stručnjaka smatra da je Crvena zvezda primila gol od Arsenala zbog izlaska iz igre stuba odbrane Vujadina Savića. Povreda zadnje lože se polako sanira, a kako saznaje HotSport, defanzivac se polako sprema za povratak u takmičarski pogon i očekuje se da bude u sastavu protiv Arsenala u Londonu.

Do ponedeljka slede testovi izdržljivosti, ali pauza od desetak dana uz stalne terapije pomogli su Saviću da se oseća bolje. Poznat kao veliki borac i veoma istrajan, štoper će učiniti sve da bude deo ekipe, pogotovo što je zbog sličnih problema morao da preskoči meč u Kelnu. Crveno-beli imaju sutra (13) domaći zadatak protiv Zemuna u Gornjoj Varoši, a onda slede pripreme za megdan sa ‘tobdžijama’.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter