1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Partizan izdao važno saopštenje za sve koji žele da prisustvuju meču sa Skenderbegom!

Objavljeno: 28.10.17 u 22:00

Utakmica između crno-belih i albanskog tima označena je utakmicom visokog rizika, pa su shodno tome preduzete i rigorozne mera bezbednosti ne bi li se spečio i najmanji incident koji bi naš tim mogao skupo koštati.

Pred važan meč u okviru Lige Evrope, koji će naš šampion odigerati u četvrtak protiv Skenderbega, uprava crno-belih izdala je saopštenje za sve one koji planiraju da prisustvuju ovom susretu na stadionu u Humskoj.

U ovom saopštenju se između ostalog navodi sledeće:

Svi osećamo atmosferu koja se stvara oko utakmice sa Skenderbegom koja će se igrati sledećeg četvrtka na našem stadionu. Znamo i da ste svesni rizika koji ovakav meč nosi, naročito zbog uslovne kazne pod kojom se FK Partizan nalazi. Ovo je jako bitna utakmica za sve nas, i rezultatski i organizaciono. Želimo sportsku pobedu, želimo da nastavimo evropsko takmičenje, ali moramo i organizaciono da se dokažemo. Zajedno možemo da se izdignemo i pokažemo da smo jači od par neodgovornih pojedinaca, koji su nas kaznili tako da smo neke jako bitne utakmice igrali bez vaše pomoći sa tribina. Ne želimo i nećemo dozvoliti da se te stvari dešavaju i u sledećim utakmicama– navodi se u saopšenju.

U sapštenju se takođe mole navijači da uz ulaznice, koje moraju čuvati tokom čitave utakmice, obavezno moraju poneti i neki identifikacioni dokument (pasoš, lična karta, vozačka dozvola). Lični dokument je takođe neophodan i za kupovinu ulaznica, dok maloletna lica moraju uz sebe imati punoletne osobe koja ima važeći dokument.

Ulazak na stadion isključivo na ulazu koji je naznačen na ulaznici, a prilikom ulaska na tribine vršiće se dodatne kontrole.

Navijajte fer i sportski, bez šovinističkih, fašističkih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igračima protivničkog tima. Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane discpiplinske komisije UEFA-, navodi se još u saopštenju kluba.

0
0

1 Komentara

  1. Bicemo sigurno kaznjeni,to je jednostavno nas mentalitet,tako da je ova utakmica trebalo da bude bez publike,jer ovako rizikujemo ucesce u narednim sezonama!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter