2
Domaći fudbal

MILOŠ VAZURA: Grobari, ne dozvolite da nas izbace iz Evrope!

Objavljeno: 28.10.17 u 14:15

UEFA je danas oštro kaznila Skenderbeg zbog uvreda navijača na račun Srba i Srbije, a sada u Partizanu strahuju da bi isto moglo da se dogodi i njima.

Partizan se ugodno osećao u Tirani i Elbasanu, ali je UEFA ispraznila ‘džep’ Skenderbega za 60 hiljada evra i utakmicu pred praznim tribinama protiv Dinama iz Kijeva. Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura zbog toga moli Grobare da ne vređaju Albance.

– Videli smo danas kako je Skenderbeg kažnjen. Zbog toga molim naše navijače da ne bude nikakvog pogrdnog skandiranja protiv Albanaca, da ne bude ničeg sličnog onom što je bilo u Elbasanu! Ako se dogodi bilo kakav verbalni incident, Partizan će igrati protiv Jang Bojsa bez publike, a ta utakmica bi mogla da odlučuje o našoj sudbini u Evropi – rekao je Vazura za Informer.

On je dodao da bi moglo lako da se desi da UEFA sabere sve grehe navijača Partizana i da ukoliko bude ispada protiv Skenderbega, crno-beli momentalno završe misiju u Ligi Evrope.

– Molim navijače da navijaju samo i jedino za svoj klub, da ne pominju ni u kakvom kontekstu ni Albance kao narod, niti kao rivalski klub. Nadam se da će nas „grobari“ poslušati, jer u protivnom bi moglo da se dogodi da Partizan bude izbačen iz Evrope – upozorio je Miloš Vazura.

0
0

2 Komentara

  1. Smešni nam klubovi a sa njima i navijaci nasa dva kluba kada neko mora da im kaze kako da navijaju i sta smeju da rade. Ispada da smo maloumnici. Pa zar neko mora da ti kaze da ne naskodis klubu koji volis i za koji si došao da navijas… Smesno je kad izadju ovaj Vazura Vucelic i ovamo Terzic ili ko zna jos ko iz uprave koji nisu sutnuli loptu u zivotu a izigravaju tu neke fudbalske znalce a u stvari samo trpaju lovu u dzep…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter