2
Domaći fudbal

FOTO: KFSKENDERBEU.AL

DOBRO SU SE SETILI: UEFA oštro kaznila Skenderbeg zbog vređanja Srba

Objavljeno: 28.10.17 u 12:25

Niko nije očekivao da vređanja u Albaniji neće biti, ali je malo ko verovao u to da će Skenderbeg biti kažnjen zbog uvreda na račun Srba i Srbije.

UEFA je najzad rešila da kazni Albance. Tokom utakmice ‘B’ grupe Lige Evrope, navijači Skenderbega su vređali Srbe i vikali ‘UČK’. To nije promaklo posmatraču UEFA koji je sve lepo zapisao i prosledio Discipinskoj komisiji.

Albanski mediji pišu da je dopis iz Niona stigao u Korče i da kazna nije mala. Naime, Skenderbeg će plaiti kaznu od 60 hiljada evra i igrati poslednji meč u grupi bez prisistva publike. Tada u goste stiže Dinamo iz Kijeva.

Ova kazna Albancima ujedno može da posluži i kao opomena navijačima Partizana pred susret sa Skenderbegom sledećeg četvrtka, jer „oči i uši“ UEFA sve prate i na sve reaguju.

0
0

2 Komentara

  1. Nije ovo dzabe. Sada ce cekati nas da napravimo najmanju gresku kako bi nas, uz obrazlozenje da smo vec vise puta bili kaznjeni, izbacili iz daljeg takmicenja a mozda cak i suspendovali na nekoliko godina. Videcemo i to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter