9
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE: ‘Botovi’ izmišljaju da smo delili karte za meč sa Makabijem

Objavljeno: 27.10.17 u 16:27

Košarkaški klub reagovao je saopštenjem na informacije da su karte za meč sa prvakom izraela podeljene besplatno.

Utakmici između crveno-belih i Makabija iz Tel Aviva prosustvovalo je 8.230 ljudi, što je manje od polovine kapaciteta arene, a nakon meča pojavile su se glasine da je i dobar deo tih karata podeljen navijačima.

Na te glasine iz redova srpskog šampiona su se oglasili saopštenjem koje vam prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts nikada od 2011. godine nije organizovano besplatno delio karte za svoje utakmice, jer je prihod od ulaznica važna stavka u budžetu kluba. Crvena zvezda mts se još jednom zahvaljuje svima koji su u četvrtak protiv Makabija došli i bodrili tim do nove velike pobede u EL.

KK Crvena zvezda mts najoštrije demantuje glasine pojedinih „proverenih izvora“ i takozvanih „botova“ na društvenim mrežama u četvrtak uveče, da je klub organizovao podelu besplatnih karata pred utakmicu 4. kola Evrolige Crvena zvezda mts – Makabi FOX.

Još jednoj velikoj evroligaškoj pobedi predstavnika Srbije u najjačem evropskom takmičenju prisustvovalo je 8.230 gledalaca, koji su u velikoj meri pomogli igračima na parketu da zabeleže novi trijumf, a klubu da prihoduje određena sredstva prodajom karata.

KK Crvena zvezda mts ovim povodom reaguje samo iz dva razloga: kako bi demantovao neistinu, i zbog svih onih koji su se u četvrtak uveče našli u dvorani sa kupljenom ulaznicom za ovu evroligašku utakmicu.

Od 2011. godine, i dolaska nove uprave, politika kluba po pitanju podele besplatnih ulaznica je ista! „Institucija“ besplatnih ulaznica je iskorenjena i naši navijači znaju da kupovinom ulaznice direktno finansijski pomažu klubu da živi i održava standard koji je već godinama poznat, a to je borba za sve trofeje, jasan sistem po kome klub radi, i transparentno posluje.

Zato nas čudi pokušaj dezinformisanja javnosti sa temom „besplatna podela karata“ i na ovaj način, tako svojstven nekima koji su tu „praksu“ poklanjanja hiljada karata upražnjavali godinama.

KK Crvena zvezda mts je od 2013. godine i utakmice Evrolige sa Lokomotivom iz Krasnodara u „Kombank Areni“ svojim finansijskim izveštajem i objavljivanjem prihoda i rashoda sa te utakmice, uveo standard koji do tada nije bio upražnjavan, jer su se ovakve utakmice pre toga nazivale „praznicima košarke i poklonima gradu i Republici“ koji donose čist gubitak. Možda baš zbog prakse koja sada nama pokušava da se pripiše?

KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom u četvrtak u „Areni“ pomogli igračima da izbore još jedan trijumf, uz razumevanje finansijske situacije i nemogućnosti mnogih da izdvoje novčana sredstva za velike evropske utakmice koje tokom jeseni igraju brojni klubovi našeg sportskog društva- navodi se u saopštenju crveno-belih.

0
0

9 Komentara

  1. Još pre izvesnog vremena sam rekao da će i Pionir i Arena biti prazne, zbog politike Uprave kluba i to se obistinilo.Protiv MZT nećebiti ni hiljadu ljudi, jer Zvezda i pored dve pobedena mišićeu Euroligi nema tim da osvoji ABA ligu a to je prioritet. Sledeće sezone mi delije nećemo biti u prilici da gledamo Euroligu zbog politike kluba.Sve ovo što radi Uprava kluba je demagogija i gubljenje vremena. Upravi mora biti jasno da sa Jankovićem, Jovanovićem, Kešeljom, Davidovcem, Apićem, Radičevićem, nema šta da traži u Euro Ligi. Osim toga, izvesno je da neće sa ovim rosterom osvojiti ABA ligu. Što pre to uprava shvati bolje po nju i po Zvezdu. Moj predlog je, da se u Zvezdu vrate Simanić Radanov i Odžo, a da se dovedu oš jedan centar i po bilo koju cenu Rajt, a možda u Džerals,kao drugi plej.Kako su oni kupili Samjuelsa. Očekujem reakciju na moje mišljenje, a posebno mišljenje Delija. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. evo, vest o Zvezdi i prvi komentar od grobara. mora da se prepozno i prozvan kao bot. sirite dalje lazi o nama. dzaba vam sve! mi kao drzavni projekat a oni do skora dve drzavne firme na dresu. lazite dalje, i ovako samo vi verujte u vase lazi…

    0
    0
    Odgovori
  3. Oni i kad dele plafon 5000 …..ha ha ha,a mi 50 000 razlika je…..tu je ta velika razlika izmedju nas i vas….

    0
    0
    Odgovori
  4. šta kao da niste jel?isto kao i sa arsenalom delili karte samo da se napuni stadion ahahahhaahah ko o čemu limenke o poštenju pa znam ljude i imam i dokazekoje sam vidio karte za 0 din…besplatne

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter