1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIJAVA ZA LE TALEKA: Zvezdinog fudbalera čeka kazna zbog izjave medijima

Objavljeno: 27.10.17 u 09:33

Disciplinska komisija FS Srbije zatražila je objašnjenje od defanzivca Crvene zvezde Damijana Le Taleka. Verovatno sledi novčana kazna.

Bilo je mnogo bure posle meča između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, a revoltiran grubim faulom Radivojevića, zbog kojeg ima još problema sa rukom, Le Talek je kroz medije „prozvao“ rivala. Usleidla je prijava od strane direktora za takmičenje Vladimira Bulatovića, pa je sledeći korak u rukama Disciplinske komisije FSS.

Kako HotSport saznaje, defanzivac do ponedeljka ima rok da pošalje objašnjenje oko svega izrečenog u medijima, pa će narednog četvrtka na sastanku disciplinaca uslediti odluka.

Izvesno je da kazna neće biti rigorozna, u ovakvim slučajevima u praksi se pokazalo da su sankcije blage, od opomene do minimalne novčane kazne od 20.000 do 50.000.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Bolje da ga rebnu par utakmica. Tako to rade Englezi – Mitrović udari laktom protivnika, sudija ne pokaže crveni ali njihovi disciplinci hitno reaguju pa ga kazne sa tri utakmice. Ovog seljaka treba kazniti i za to udaranje protivnika bez lopte i za vređanje ekipe iz Lučana putem medija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter