0
Košarka

POZITIVNO: Evo kada će Miloš Teodosić ponovo na teren…

Objavljeno: 27.10.17 u 21:15

Miloš Teodosić povredio se protiv Finiks Sansa, a prve procene su bile da će pauzirati do januara, ipak nešto pozitivnije vesti stižu kada je reč o kapitenu Srbije.

Ljubiteljima košarke sigurno nije bilo svejedno kada su čuli da bi ‘košarkaški mađioničar’ Miloš Teodosić mogao da pauzira do januara. Ipak, sada stižu nešto pozitivnije vesti kada je reč o oporavku.

Teu je stradao ligament koji spaja petu i prste Ta povreda može biti veoma opasna, te igrače odvojiti od terena do čak godinu dana. Ipak, kako Mondo saznaje preko svojih izvora, Miloš bi mogao na teren brže nego što su to mnogi mislili.

Naime, srpski kapiten bi treninzima mogao da se vrati za tri nedelje, a na teren dve nedelje kasnije. Naravno, Klipersi neće žuriti sa povratkom Teodosića na parket, kako ne bi rizikovali težu povredu ili ne daj bože hroničnu. Ipak, možda Miloša Teodosića na parketu vdimo već sredinom decembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter