3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘DŽABE ISKUSTVO, AKO NE MOŽETE DA TRČITE’: Muta o Samjuelsu, povredi Milera, ‘tihom ubici’ Vilijams-Gosu…

Objavljeno: 27.10.17 u 21:36

Partizan je večeras slavio ubedljivu pobedu protiv Cibone u Zagrebu sa 90:74, a trener Miroslav Nikolić očekivano je bio izrazito zadovoljan.

– Cibona je institucija. Svi znaju da je ovo ‘vruć’ teren i koliko je ovde teško pobediti, tako da sam se iznenadio koliko lako smo mi dobili utakmicu. Očekivao sam mnogo jači otpor Cibone – rekao je Miroslav Nikolić na konferenciji za novinare u Zagrebu.

Zatim se dotakao povređenog Patrika Milera, kao i večeras najkorisnijeg igrača Vilijams-Gosa.

– Mislim da bi bilo još interesantnije i još veći rezultat da je igrao Miler jer je on igrač koji drži tempo. Na utakmici protiv Bilbaa je dobio udarac u šaku. Vilijams-Gos je tihi ubica, a Miler je brz, drži tempo. Kada su teže utakmice u Evropi, držim ih na terenu zajedno – poručio je Nikolić.

Za Partizan je večeras debitovao najzvučnije pojačanje Samardo Samjuels.

– Manje smo davali poena na ovoj utakmici jer smo doveli novog igrača, on je malo sporiji, ali je svoju rolu odigrao odlično. Mi smo pre dolaska Samjuelsa imali prosek godina 22,5 i to sa Veličkovićem i Čakarevićem, dok je prosečna starost igrača Cibone 30 godina. Šta vam vredi iskustvo, ako ne možete da trčite – podvukao je Nikolić.

0
0

3 Komentara

  1. Muta ,sramota je tako govoriti o coveku koji je debitovao bez greske,da negovorimo o tvom vodjenju utakmice i startnoj petorci igranju Tadica (serija Cibone 10:0 ),.U PARTIZANU si najslabiji bio ti

    0
    0
    Odgovori
    • Nije Muta vi mislio na Samarda vec na ekipu Cibone…ni meni nas trener nije najsrecnije resenje za klupu ali mu za sada treba dati podrsku…mozda nesto i bude od ove ekipe…Sad treba svi zajedno i svi jako..da ih podrzimo

      0
      0
      Odgovori
    • dokaz da može trener biti manje dobar, a ekipa da je vrhunska te da ostvaruju rezultate…
      šta reći za fudbalski klub partizan!?!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter