1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ADEM LJAJIĆ: Veće premije od odlaska na Mondijal nema

Objavljeno: 27.10.17 u 11:24

Adem Ljajić se vratio u reprezentaciju Srbije, i pomogao nacionalnom timu da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Fudbaler Torina je u intervjuu datom Sportskom žurnalu poručio da se odriče premije za taj uspeh:

– Odričem se premije jer od igranja za reprezentaciju i odlaska na Svetsko prvenstvo veće premije nema. Ja to zaista tako mislim, ne treba mi premija. Veća premija od igranja za reprezentaciju i odlaska na Mundijal mi ne treba jer je to za mene u stvari premija, istakao je Ljajić.

Potom je dodao da od igranja za reprezentaciju nema lepšeg osećaja:

– Igranje u reprezentaciji je nešto drugo, nešto posebno. Čast je igranje za reprezentaciju i nema lepšeg osecaja nego biti u njoj, davati maksimum, pobeđivati i na kraju krajeva napraviti ovo što smo uspeli, da se plasiramo na Mondijal.

 

Žreb za grupnu fazu Svetskog prvenstva biće održan u Moskvi, 1. decembra.

0
0

1 Komentara

  1. Hvala gospodine LJajicu.Ovo je pravi primer i za sve ostale reprezentativce.A za druga Kokezu je pitanje GDE ce zavrsiti ovaj novac?Ukoliko se dogovore svi reprezentativci,od tog novca bi se moglo pomoci nekoj nerazvijenoj opstini,izgradnjom ambulante,skole,vrtica …ili otvoriti neku proizvodnu fabriku koja bi zaposlila ljude sa margine drustva.Mnogo je korisnih nacina da se ovo dobrocinstvo pametno iskoristi.Ipak je malo verovatno da ce FSS imati sluha,i da taj novac nece zavrsiti po restoranima,kafanama i splavovima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter