0
The Best Of

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Da li je korner Stefana Babovića najgori u istoriji Lige šampiona? (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.17 u 23:50

Današnji vremeplov nas vraća sedam godina unazad i utakmicu odigranu u Humskoj između Partizana i Šahtjora iz Donjecka.

U pitanju je 23. novembar 2010. godine i meč 5. kola grupne faze Lige šampiona u drugom ‘mandatu’ Partizana u najelitnijem evropskom takmičenju. Posle dva poraza od Brage i izgubljena je šansa da se prezimi u Evropi, pa je i Humska malo utihnula.

Ni rezultat ovog meča nije išao na ruku crno-belima, ali ni vremenski uslovi, jer je kiša nemilice padala te večeri u Beogradu. Upravo ona je ‘krivac’ za jedan od smešnijih poteza kojima smo imali prilike da prisustvujemo na stadionu Partizana.

U tadašnjem timu ‘parnog valjka’ za prekide je bio zadužen Stefan Babović, ali će ovaj korner sasvim sigurno pamtiti dugo godina.

Klizav teren je uticao da se Babović oklizne i izvede kiks kakav se ne viđa često na terenima Lige šampiona.

(Izvor: youtube / fabbroofficina)

Sličan kiks sa iste strane terena, takođe izvođač levom nogom, izveo je Nenad Milijaš u utakmici Superlige protiv Radničkog iz Kragujevca pre par godina.

(Izvor: youtube / FCRedStarBelgrade)

Evo i detalja sa utakmice između Partizana i Šahtjora, u kojoj je ukrajinski tim slavio sa 3:0 i tada u Beogradu potvrdio svoj plasman u osminu finala elitnog takmičenja.

Strelci za ‘rudare’ su bili Stepanenko, Žadson i Eduardo, a svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu.

(Izvor: youtube / Fc Shakhtar)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter