4
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZAGORAC OTVORIO SVOJ ‘INBOKS’: Da li je ovo njegova poruka navijačima Partizana? (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.17 u 22:32

Rade Zagorac ovih dana je ‘pretrpan’ porukama, što je i pokazao svojim pratiocima na Tviteru.

Kada je Rade Zagorac dobio otkaz u Memfis Grizlisima, bilo je jasno da će karijeru ipak nastaviti u Evropi, pa okolnim putem pokušati ponovo da se probije do NBA lige.

Odmah su pokrenute želje navijača Zvezde da dođe na Mali Kalemegdan, gde je bio veoma blizu dolaska prošle godine, ali se ubrzo pojavila informacija da bi mogao da ‘skrene sa puta’ i potpiše za Partizan.

To je itekako obradovalo navijače crno-belih koji su ga odmah zasuli porukama da ga željko isčekuju u njihovim bojama.

Zagorac je večeras objavio kako izgleda njegov ‘inboks’ poslednjih dana, a sudeći po komentarima na ovoj objavi na Tviteru, evidentno je da su upravo Grobari ‘krivci’ za ovo ‘bombardovanje’ porukama.

Čeka se odluka sjajnog krila, verovatno neće moći još dugo da je odlaže…

0
0

4 Komentara

  1. Vidim da ovaj portal danima pise kako ce Zagorac u Partizan i ne samo to . Ok da ste njihov sajt ali sto ne napisete koji novac se nudi njegovom menadzeru i njemu (ogromne vifre za nase uslove) . Na vasu zalost taj decko ako se uopste bude vracao u Srbiju doci ce u Zvezdu ( verovatno ce u Spaniju ) jer sa njim je i letos Zvezda imala dogovor ali Misko ga je gurnuo u nba jer je dobio mnogo vise para nego sto mu je Zvezda nudila .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter