4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD ZVEZDE: Dovodio se u vezu sa crveno-belima a zaigraće protiv njih u Evroligi (FOTO)

Objavljeno: 25.10.17 u 18:50

Nakon sjajnih igara na početku ABA lige bilo je jasno da se Dorel Rajt neće predugo zadržati u redovima Igokee.

Krilni košrakaš je nakon samo četiri utakmice u regionalnom šampionatu napustio redove Aleksandrovčana i preselio se u redove Bamberga, prenosi specjalizovani sajt „Sportando“.

Rajt se nakon eksplozivng starta pominjao kao velika želja Crvene zvezde, koja je navodno planirala da ga angažuje od nove godine, ali sada je jasno da od toga neće biti ništa.

Nekadašnji NBA šampion, sa Majamijem, u redovima Igokee je prosečno beležio sjajnih 26,8 poena i 4,3 skoka po meču u ABA ligi, što mu je poslužilo kao odskočna daska za prelazak u nemačkog Evroligaša.

0
0

4 Komentara

  1. Pozivam Delije da bojkotuju ovu Upravu Zvezde, jer je sve uradila da upropasti, što smo zajedno gradili zadnjih 5 godina. Do bojkota će svakako doći, a to će se videti na sledećim utakmicama Zvezde u Areni, kada će biti poluprazne tribine. Ovaj sastav je napravljen tako da će na pola sezone totalno pasti fizički i psihički, a onda nastupa totalni kolaps. Ima tu i dubljih razloga vezanih za to, a tiče se toga ko je hteo da vodi Upravu Zvezde, a ko nije dao,ali to za nas Delije je nevažno, osim što nam donosi čežnju za prethodnim sezonama, a u pitanju su nečije SUJETE. Ako uskoro ne dođu dva izuzetna pojačanja, postaje upitno i mesto za finale ABA lige. Tražim mišljenje ostalih Delija. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Au sine sto si dosadan i na b92 i ovde.
      Ti bojkotuj ja necu kao i vecina, tim se bodri i u dobru i u zlu,a ne napusta se.Ista glupost kao sto i delije bojkotuju ABA ligu

      0
      0
      Odgovori
    • Evo i od mene odgovor.
      Ja ne navijam za igrace nego za tim/klub.
      Ko god igrao navijam podjednako jako.
      A vi sto bojkotujete uvijek nesto ja bih vas molio da prestane da navijate i da dolazite na utakmice. Nepotrebni ste takvi svakako.
      Bojkotujete i ABA ligu a jedino kroz nju mozemo u EL.
      Tako bi vi i u ratu. Kada bi se vidjelo da gubimo vi bi bojkotovali borbu. Sram vas bilo da vas sram bude.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter