Dokaz da ljubav ne poznaje granice u pravom smislu te reči dolazi iz Beograda,a obišla je svet.

Naime, momak iz Beograda Uroš je do sada učinio sve što je mogao kako bi dokazao svojoj devojci koliko je voli sa željom da bi joj izmami osmeh na lice. Od raznih iznenađenja koja su bila uobičajena za sve parove povodom njihovih mesečnica i godišnjica, jedan primer se definitivno izdvaja. Najemotivniji i najoriginalniji pokušaj Uroša iz Beograda da obraduje svoju devojku će biti priložen u ovom tekstu.


Uroš je prvobitno, danima i nedeljama prikupljao ljude, pocevši od svojih prijatelja koji su imali nameru da putuju do potpunih nepoznanika sa aerodroma i drustvenih mreža da mu učine jednu uslugu, a to je da umesto njega pošalju poruku svetu koja je glasila “Jeco, volim te”.

Konkretno, njegova želja je bila da dobije fotografije sa uslikanim papirom na kom je pisalo “Jeco, volim te” iz 30 različitih zemalja, dok bi se u pozadini videla neka prepoznatljiva građevina koja je karakteristična za taj grad ili zemlju. Potom je sve te fotografije obradio kako bi bila priložena lokacija na svakoj od njih, da bi na kraju napravio video snimak od tih 30 fotografija sa pozadinskom pesmom koju su Uroš i njegova devojka Jelena uvek voleli zajedno da slušaju. Reklo bi se da je Uroš ovo radio u pokušaju da celom svetu pošalje poruku da Jelenu voli najviše na svetu. Koliko je bio uporan u svojoj ideji i želji da obraduje devojku na najlepši mogući način pogledajte ovde:


Ljubav ne zna za granice, što pokazuje ovaj dirljivi video.