3
Domaći fudbal

CRNO-BELI U FINIŠU DO POBEDE: Ožegović heroj Partizana u Zemunu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.17 u 16:55

Fudbaleri Partizana slavili su na gostovanju ekipi Zemuna rezultatom 3:1, u okviru odložene utakmice devetog kola Superlige Srbije.

Partizan je do ove izuzetno važne pobede došao u samom finišu utakmice, a apsolutni heroj bio je rezervista Ognjen Ožegović koji je šampionu najpre vratio prednost a zatim i iznudio penal kojim je zaključena utakmica.

Prvo poluvreme proteklo je u potpunoj terenskoj dominaciji crno-belih, koji su prve šanse stvorili preko Tavambe i Zorana Tošića koji je pripretio iz slobodnog udarca, ali se na njihov pogodak čekalo do 25. minuta. Tada je posle jednog prekida koji je izveo Zoran Tošić, u kaznenom prostoru rivala najviši bio Milan Mitrović koji je Partizanu doneo željeno vođstvo. 

Nakon pogotka ekipa Miroslava Đukiića je nastavila sa napadima, bila konkretnija a najbolju šansu da duplira prednost propustio je Marko Janković. I onda kada se činilo da će šampion rutinski finiširati poluvreme i na na odmor odneti prednost od jednog gola usledio je šok.

Bukvalno u poslednjim momentima prvog dela utakmice Milan Mitrović je ponovo dospeo u centar pažnje, ali ovoga puta na nepovoljan n način po svoj tim. Defanzivac crno-belih je nakon jedne nisko upućene lopte Zemunaca, u kazneni prostor gostiju, nespretno reagovao i savladao svog golmana za rezultatski egal.

Trener Partizana je na početku drugodo poluvremena reagova izmenama, ubacivši umesto nezapaženog Sume kapitena Ilića, kao i Ognjena Ožegovića, koji je u finišu odigrao ključnu ulogu u pobedi šampiona.

Dugo su se crno-beli mučili u nastavku utakmice, a kada je Tavamba u 79. minutu propustio odličnu šansu nakon centaršuta Vulićevića, navijači su već počeli da gube nadu u pobedu.

Ipak u samom finišu zablistao je Ognjen Ožegović koji je najpre u 86. minutu vratio prednost Partizanu, a tri minuta kasnije iznudio i penal koji je u pogodak prtvorio Jevtović i tako postavio konačnih 3;1.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

3 Komentara

  1. Partizan ne igra dobro to je sada svima jasno.Mislim da sa ovakvom igrom nema sta da trazi ni u nasoj ligi a kamo li u Evropi. Nestomora da se menja ali sta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter