2
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Gelor Kanga posle razgovora odlučio da li želi novi ugovor u Zvezdi!

Objavljeno: 24.10.17 u 16:59

Već duže vreme se pregovara sa reprezentativcem Gabona kojeg crveno-beli žele da zadrže.

Razlog za to je jasan, Gelor Kanga je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde i među najzaslužnijima za plasman u Ligu Evrope.

Kako HotSport saznaje, Kanga je prihvatio uslove kluba iz Ljutice Bogdana i sledi potpis do juna 2019. godine.

Početkom septembra započeti su pregovori između Crvene zvezde i Gelora Kange za produžetak ugovora, a do potpisa sjajnog veziste dele samo još neki sitni detalji.

Menadžer Gabonca iz Rusije je dao uslove za ostanak i u Ljutice Bogdana su spremni da ispune finansijske detalje, kako bi u januaru sprečili prodaju za „siću“.

Rukovodstvo Zvezde je imalo na stolu tri miliona evra, a pojavile su se nove opcije posle dobrog nastupa u Kelnu. Kanga je ponovio da hoće da ostane bar do narednog juna i da onda obe strane zarade transferom, ali su njegovi kvaliteti pre svega neophodni da se osvoji titula.

0
0

2 Komentara

  1. Pratim Zvezdu oko 3o godina i mnogo dobrih igrača sam gledao. Samo da se setim finalista tadašnjeg kupa UEFA (1979.g.) i prvake sveta i Evrope (1991.g.) Uporediti ovog Kangu sa tim majstorima je više nego smešno! Recimo protiv Arsenala u Beogradu, nešto nisam primetio Kangu?! A, ni u onoj utakmici u Kelnu ga takođe nisam zapazio! Možda ga je zaboleo mali prst na levoj ruci, pa nije mogao pružiti maksimum! Kanga je igrač sa dvocifrenim brojem izgubljenih lopti po utakmici i igrač bez driblinga! Đorđe Ivanović, iz Spartaka, je trenutno naš najbolji plej, sa odličnom tehnikom, odličnim udarcem i driblingom. Za ovog Kangu on je Leo Mesi! Bolje je Zvezdi da uzme Ivanovića nego ovu dokazanu šeprtlju, koji nigde u Evropi ne može igrati, nego samo u Zvezdi!

    0
    0
    Odgovori
    • Kanga je klasa moj gospodine,ko nas je uveo u Evropu?Da nije bilo njegovih ne golova nego evrogolova zvezda bi još sanjala Evropu.A onda bi se svi razbježali jer niko neće da igra samo Superligu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter