0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELA EUFORIJA: Grobari u glas: ‘Pa sve je ovo normalno’, priziva se još jedno pojačanje (FOTO)

Objavljeno: 24.10.17 u 23:14

Košarkaši Partizana upisali su prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Evrokupa, savladavši na gostovanju ekipu Bilbaa i izazvali pravu erupciju oduševljenja među svojim navijačima.

Nakon izjavi trenera Miroslava Mute Nikolića da Partizanu takmičenje u Evropi nije prioritet i nakon katastrofe u Berlinu navijači crno-belih pribojavali su se fijaska u Evrokupu.

Zatim je usledio jedan poraz od Ritasa koji je međutim pokazao neki pomak u igri beogradskog kluba i ohrabrio njihove pristalice, a večerašnja pobeda na gostovanju u Španiji izazvala je pravo oduševljenje Grobara.

Navijači crno-belih nakon ove. može se reći neočekivane. pobede ponovo vide obrise onog starog Partizana koji je ne tako davno gazio Evropom. Među njima opravdano provejava optimizam da će ekipa tek pokazati svoju snagu kada se priključi novopridošli Samardo Samjuels ali i kada se dodatno uigraju. Takođe priziva se i još jedno pojačanje u vidu Radeta Zagorca koji je trenutno bez kluba.

Evo nekih od njihovih komentara na društvenim mrežama:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter