3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PUTUJE U BILBAO: Muta Nikolić spremio poseban program za Samjuelsa

Objavljeno: 23.10.17 u 12:03

Ekspedicija KK Partizan danas putuje u Bilbao, gde će se crno-beli u utorka sastati sa istoimenom ekipom u okviru 3. kola Evrokupa.

Posle pobede protiv Igokee sa 117:104, trener crno-belih, Miroslav Nikolić ističe da će sutrašnji meč biti dobra škola za njegove mlade igrače pred kojima je obaveza da u Španiji pruže svoj maksimum. 

– Kao i sve ekipe u našoj grupi, Bilbao ima iskusne i kvalitetne igrače protiv kojih će biti veoma teško da se igra. Ipak, biće to dobra škola za naše mlade igrače koji će i sutra dobiti šansu da steknu iskustvo i da pokažu napredak u odnosu na početak sezone. Samardo Samjuels će ostati u Beogradu gde će raditi po posebnom programu kako bi bio spreman za utakmicu protiv Cibone u Zagrebu. I bez njega, idemo u Bilbao da im pariramo našom mladošću i energijom koja mora biti na najvišem nivou od početka do kraja utakmice – istakao je Nikolić

Nakon što je zbog povrede lista propustio prve dve utakmice u Evrokupu, u crno-beli tim se vratio Marko Čakarević koji je pred polazak na put izjavio: 

– Još jedan težak meč je pred nama, ali i još jedna prilika da se maksimalno borimo i prikažemo u najboljem svetlu. Svesni smo da uloga favorita pripada njima, veoma poštujemo ekipu Bilbaa, ali isto tako smo svesni da smo  u stanju da igramo sve bolje i bolje. Važno je da budemo energični u svim fazama igre i da tako pokušamo da iznenadimo rivala – istakao je Čakarević

Nakon utakmice u Bilbau, crno-beli se vraćaju u Beograd i odmah produžavaju za Zagreb gde će se već u petak sastati sa Cibonom o novom košarkaškom klasiku regiona. 

0
0

3 Komentara

  1. …samo, iskreno se nadam da je cakarevic USPESNO izasao iz „POSEBNOG PROGRAMA“, u suprotnom moze odmah da ‘putuje’ u kk mutanttt .!. XXAAXXAA .!.
    Muta mora da shvati jedno, da je u Svetom i BESMRTNOM CRNO&BELOM KK P i da uz GROBARE PISE NASTAVAK EU I SVETSKE ISTORIJE KK GIGANTA, CUDA I MITA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter