5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA POVREDA U ZVEZDI: Evo zašto je Le Talek poludeo zbog starta Radivojevića (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.17 u 09:30

Defanzivac oseća bol, a procena je da će moći da igra u sredu protiv Spartaka iz Subotice.

Buran je bio finiš meča između Zvezde i Mladosti, a pogotovo posle incidenta kada je Radivojević udario žestoko Damijena Le Taleka i onda mu Francuz uzvratio.

Ipak, defanzivac je osećao bol u ramenu po ulasku u svlačionicu pored procene lekarske ekipe da nije u pitanju veći problem. Sledi danas snimanje i verovatno mini-odmor za štopera, koji je ove sezone postao stub u odbrani crveno-belih.

FOTO: STARSPORT

Očekuje se da pored problema Francuz bude u timu u sredu (18) u zaostalom meču Superlige na stadionu ‘Rajko Mitić’ protiv Spartaka iz Subotice.

Namestilo se da trener Milojević ima probleme sa dva defanzivca i Savić još nije spreman, dok je Frimpong počeo pre nekoliko dana da trenira posle peha u meču sa Dinamom iz Vranja.

(Izvor: youtube / PolSport Radio)

0
0

5 Komentara

  1. …i posle se cude zbog ‘slucaja’ tatoon, ugosti te Srpski narod, umesto zahvalnosti provociras, atakujes, a posle…GROBAR „KRIV“..??!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Le tarek budaletina glupa trebao je da dobije direktan crveni karton,a sudija mu gleda kroz prste,sramota!!!!!!!!!!!!!koja ste vi bagra!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter