4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUČANCI ŠOKIRANI: Očekujemo da FSS reaguje na Le Talekove reči, nefudbalski faktori uticali na dešavanja na terenu

Objavljeno: 23.10.17 u 18:40

Utakmicu između Crvene zvezde i Mladosti na stadionu „Rajko Mitić“ obeležio je i incident na kraju meča u kojem je jedan od glavnih aktera bio Francuz iz redova crveno-belih.

Strasti se nisu stišale ni nakon utakmice pa je Demijan Le Talek izjavio kako je trener Lučanaca, Nenad Milovanović tražio od igrača da povrede igrače Zvezde, te da mu je „došlo da ubije Radivojevića“.

Na reči fudbalera Zvezde nisu mogli da ne reaguju iz Lučana, koji ističu da su šokirani onime što je Francuza.

– Zgranut sam. Ja ne mogu da shvatim da jedan klub poput Crvene zvezde, koji veoma poštujem, dozvoli igraču da daje ovakve izjave. Ubiti nekoga je preteška izjava i zaista očekujem da se oglasi FSS. Za 15 godina rada u fudbalu nikada igraču nisam rekao da nekoga udari niti bilo šta slično. Veoma dobro znam šta je povreda i da ti momci žive od fudbala, tako da te reči iz mojih usta nisu izašle. Mi smo došli da se sa Zvezdom nadigravamo na terenu i mislim da se nismo obrukali. Odigrali smo korektno, onako kako smo se i pripremali za ovu utakmicu – rekao je Nenad Milovanović za „Blic“.

Šef stručnog štaba Mladosti je takoše istakao i da su na dešavanja na ovom meču uticale neke „nefudbalske stvari“ o kojima na bi smeo da govori.

– Rekao sam da smo utakmicu odigrali krajnje korektno, ali neki vanfudbalski faktori uticali su na dešavanja na terenu, o kojima nažalost ne smem da pričam,- zaključio je Milovanović.

0
0

4 Komentara

  1. Najveće zlo srpskog fudbala skoncentrisano je u sudijskoj organizaciji. Da oni imaju muda da sude utakmice kako treba da sude a ne da se kroz suđenje zahvaljuju onima koji su ih doveli na liste i da imaju obavezu da vraćaju to tako što dobijaju savete tipa „zaštitite domaćina“ ili „zaštitite gosta“ imali bismo puno neizvesnije prvenstvo. Šta ako su igrači Partizana i Zvezde? Na njih se ne sme klizećim, a?
    Nad njima se sviraju prekršaji čak i ako ih rempluje igrač malo snažnije a kriterijum kod dosuđivanja prekršaja i kartona je dijametralno suprotan u odnosu na rivale. Ono za šta igrač Mladosti, Radnika, bla-bla, dobije karton, igrači večitih dobijaju usmene opomene tipa „ako ponoviš dobićeš karton“.
    Stisnite petlju, sudije, pa sudite prave utakmice. Ah, da, ne možete jer zavisite od tih para koje dobijete za suđenje.
    Da je disciplinski sudija super lige čovek s petljom, on bi zbog izjave „došlo mi je da ubijem“ suspendovao igrača. Da je sudija imao petlju, on bi isključio gospodina iz Francuske uz naravno obavezno isključenje i igrača Mladosti. Večito neki kompromisi i najčešće na štetu onih koji igraju protiv Zvezde ili Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. I treba sve da se kažnjava, grubi startovi, prigovori igrača posle svakog starta, sudije koje sviraju ponalogu, prijateljske utakmice koje su kao trening, pogledati baš mladost-partizan utakmica bez žara borbe i ove sa zvezdom na nož, kupovina i premiranja ekipa opet mladost, Voždovac i tako dalje

    0
    0
    Odgovori
    • Перро срећо, опет те уватила пррдњава,а? Ма све се суди против звездане, чак и онај гол из офсајда против младости. Какво си ти дно

      0
      0
      Odgovori
    • I trebao je Le Talek da dobije crveni zbog ne sportskog ponasanja a ako cemo tako i igrac mladosti je trebao da dobije crveni zbog starta,njega nije intersovala lopta da kazemo da je bio start na loptu pa bio malo grublji pa dobio zuti nije on je ako pogledamo snimak
      gledao kako samo da udari protivnickog igraca a za takav syart sledi crveni karton

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter