0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ EVROPE ZA ‘VEČITE’: Evo šta su danas uradili BATE Borisov i Skenderbeg

Objavljeno: 23.10.17 u 19:25

Rivali Crvene zvezde i Partizana u Ligi Evrope odigrali su svoje mečeve i oba tima su pobedila i nastavila borbu za trofeje na domaćoj sceni.

Najveći rival Crvene zvezde u borbi za drugo mesto u Ligi Evrope je BATE Borisov, a Belorusi su danas posle trijumfa nad Kelnom gostovali Dnepr Mogilevu. Mučila se ekipa iz Borisova, ali je na kraju slavila sa 2:0. Golove su postigli Rios u 56. minutu i Gordejčuk u 69. minutu. Do kraja šampionata ostalo je još četiti kola da se odigraju, a BATE je sada drugi sa 57 osvijenih bodova, dva manje od lidera Šahtjora iz Soligrska i poenom više od Dinama iz Minska.

Sledeći rival Partizana u Ligi Evrope je Skenderbeg 2. novembra u Beogradu. Albanci su sa crno-belima u četvrtak igrali 0:0, a danas su u domaćem prvenstvu imali ‘kladioničarski prelaz’. Skenderbeg je kao gost gubio od Tetue sa 1:0, ali je na kraju slavio sa 4:1. Strelci za tim iz Korče bili su Taku, Lilaj, Sove i Muzaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter