0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZNAČAJNO DRUGAČIJI PARTIZAN: Najveće iznenađenje je na golu! Pet promena u odnosu na Skenderbeg (SASTAVI)

Objavljeno: 22.10.17 u 14:18

Fudbaleri Partizana od 15 časova dočekuju Bačku u meču 14. kola Superlige Srbije.

Trener Partizana Miroslav Đukić očekivano je izmešao tim u odnosu na onaj koji je pre tri dana igrao u Elbasanu protiv Skenderbega, ali se među iznenađenjima svakako može navesti izostanak Vladimira Stojkovića iz protokola za današnji susret.

Kako nam je potvrđeno iz Partizana, radi se sitnoj povredi koja nije ozbiljna, ali se nije želelo rizikovati bilo šta, pa je usled zgusnutog rasporeda prvi golman crno-belih i reprezentacije dobio dodatno vreme za odmor.

Na njegovo mesto će Marko Jovičić, dok će ispred njega gol čuvati Antonov, Vulićević, Nemanja R. Miletić i Mitrović. Vezni red ponovo će činiti Everton i Marko Jevtović, dok će ofanzivna linija ovog puta biti u sastavu Janković, Pantić, kapiten Ilić, sa najisturenijim Ognjenom Ožegovićem.

Bačka će igrati sa dvojicom napadača u formaciji 3-5-2, koja lako prelazi u 5-3-2.

PARTIZAN – BAČKA (15h)
14. kolo Superlige Srbije

Stadion Partizana
Sudija: Dejan Santrač

PARTIZAN: Jovičić – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Antonov – Everton, Jevtović – Janković, Ilić, Pantić – Ožegović.
Trener: Miroslav Đukić.

BAČKA: Jevrić – Varga, Živković, Klisura – Bjeloš, Đorić, Radinović, Trifunović, Spremo – Mićić, Makarić.
Trener: Zvezdan Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter