0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan, pa Zvezda puta dva, uz mnoštvo stranih liga

Objavljeno: 22.10.17 u 08:50

Kao što smo već navikli nedeljom, za kraj sedmice, očekuje nas veliki broj sportskih prenosa na različitim TV kanalima.

Ako pitate ljubitelje domaćeg sporta, oni će najviše vremena provesti uz prvi program TV ArenaSport, pošto će počev od 15 časova krenuti fudbalsko-košarkaški specijal na tom kanalu.

Najpre će u to vreme fudbaleri Partizana igrati protiv Bačke na stadionu u Humskoj u okviru fudbalske Superlige, da bi odmah zatim od 17 sati usledio prenos košarkaškog derbija ABA j.t.d. lige između Cedevite i Crvene zvezde.

Navijači crveno-belih će ostati uz isti program, pošto će već od 19h slika otići na stadion ‘Rajko Mitić’ gde će fudbaleri Zvezde dočekati Mladost iz Lučana u 14. kolu Superlige Srbije.

Ni oni koji obožavaju inostrani fudbal neće ostati uskraćeni, pošto će moći da uživaju u duelima Evertona i Arsenala (SK 1, 14:30h), Galatasaraja i Fenerbahčea (SK 1, 18:30h), Fejenorda i Ajaksa (SK 2, 14:30h), Totenhema i Liverpula (SK 2, 17h), Dinamo Kijeva i Šahtjora (SK3, 18:30h), Udinezea i Juventusa (ArenaSport 2, 18h), Marseja i Pari Ser Žermena (ArenaSport 3, 21h), i mnoge druge…

Naravno, ni pristalice američkog fudbala neće propustiti priliku da uživaju u duelima NFL-a, počev od 19 sati i okršaja iz Londona između Los Anđeles Remsa i Arizona Kardinalsa. Od 02:25h posle ponoći nas čeka repriza 51. Superboula između Nju Ingland Patriota i Atlanta Falkonsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter