2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REALIZACIJA JE PROBLEM: Partizan sa nekoliko promena juri pobedu protiv Bačke (FOTO)

Objavljeno: 22.10.17 u 09:35

Verovatno će odmoriti Everton, Tavamba i Tošić, a u napadu za golove će zadužen Ognjen Ožegović.

Nula protiv Skenderbega je pokazala da Partizan ima određenih poteškoca u realizaciji, a posle dva uzastopna kiksa kod kuće na domaćoj pozornici, danas (15h) je imperativ pobeda protiv Bačke.

Kako saznaje HotSport, trener Miroslav Đukić je spremio nekoliko promena u startnom timu u odnosu na meč u Albaniji. Odmor je zaslužio Everton, a Tavambu je izgleda stigla mala ‘kriza’ posle niza odigranih utakmica na dobrom nivou.

FOTO: STARSPORT

Njegova zamena u špicu je Ožegović, koji će biti zadužen za golove i imaće pomoć ofanzivnih vezista: Jankovića i Đuričkovića, kao i Sume od koga se očekuje bolji ucinak.

Brazilca će na sredini zameniti Radin, a mesto je rezervisano i za Jevtovića, dok pozadi uloge bi trebalo ponovo da dobiju Ostojić i Antonov.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, N. R . Miletić, Ostojić, Antonov, Radin, Jevtović, Đuričković, Janković, Suma, Ožegović.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Занима ме кад ше Ђукић да одмори. И само ме занима од чега ће Тошић да одмара? Човјек повријеђен неколико утакмица и почео тек да игра па сад да одмара…? Можда се мисли да се не ризикује обнављање повреде, ал ако се он уморио, дај брате, ја ћу играт. Неће се браћа разочарат како играм и како трчим.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Realizacija’ nije u problemu, posto MI i nemamo realizaciju, odlaskom URKETA32 i LEA niko nije ni dosao da je nastavi, jbg. sotonine podanike je IZNENADILA njihova proslosezonska efikasnost, zato su ih i oterali kao i Marka Kraljevicai, da i ove sezone NEPLANIRANO ne bi ostali bez sampionske titule, tj. da ne bi dobili jos jedan .!. od GROBARA U VIDU PROSLAVE TITULE VELICANSTVENOM SETNJOM KROZ BG I U POKAZIVANJU KO JE GOSPODAR GRADA I SRB. i da se „TERRROR“ POTURICA ZAUSTAVI.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter