3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

KONAČNO: Poznato je kada će Samardo Samjuels debitovati za Partizan (FOTO)

Objavljeno: 22.10.17 u 10:34

Dugo čekani odgovor na pitanje koje zanima mnoge navijače Partizana dao je trener crno-belih Miroslav Muta Nikolić.

Osim pobede nad Igokeom i čak 117 ubačenih poena, uz 104 primljena, navijačima Partizana sinoć je u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ utisak ostavilo i prisustvo Samarda Samjuelsa, najzvučnijeg pojačanja tima.

On je meč presedeo pored klupe, uz mobilni telefon i u ‘civilu’, jer još uvek nije spreman za igru, a čak još uvek nije ni trenirao sa ostatkom ekipe ‘parnog valjka’.

– On je sigurno dobar igrač, ali ćemo videti kako će da se ponaša. Još uvek nije odradio nijedan trening sa ekipom. Napadački je stabilan, ali ćemo videti kako će to izgledati i kako ćemo braniti pik-en rol sa njim. Krupan je igrač, ali ako se bude ponašao kao Miler i Vilijams-Gos, biće dobro – izjavio je Nikolić.

Ono što se sumnjalo, Nikolić je definitivno potvrdio – Samjuels će preskočiti okršaj drugog kola Evrokupa protiv Bilbaa.

– Očekujemo da će biti spreman za Cibonu u petak – poručio je Nikolić.

0
0

3 Komentara

  1. Tamannn da se uigra sa ekipom do ‘susreta’ sa predstavnicima SHUTKKKE i da potom nomade posaljemo vozom iz Srb., ISTIM ONIM KOJI IH JE I DOVEZAO, SVI znamo da zeleznica kod nas nije napredovala pola VEKKKA, K’O I ONI, MOGU DA MENJAJU IMENA, ALI PP-APARRRAT IM JE NAJVECI DOMET I „USPEH“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Nesto si pobrljavio sinak. Ne prekraja se istorija tek tako lako. A tamo pise da je Zvezda osnovana u Srbiji i tu treba i da ostane, dok je patlidzan osnovan u Zagrebu, u Hrvatskoj. Put pod noge i zelim ti srecan put uz zelju da nam se vise nikad ne vratite. Ni ti, ni tebi slicni.

      0
      0
      Odgovori
      • Pa prilican broj njih i odlazi al i vasih….to je ono bice bolje kad zvezda bude prvak….a ono 700.000 gradjana cap i odose preko…..partizan kao i vi su osnovani u SFRJ tada jedinoj legalnoj drzavi….ako mislis da postoji razlika izmedju nekih hrvata, koje nama spocitavas ti i tebi slicni samoproklamovani najveci srbi, i vaseg krcuna koji je svoje unistavao , onda decace imas problem

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter