0
Domaći fudbal

Odigrana su još dva susreta 14. kola Superlige Srbije, a trijumf je ostvarila Mačva protiv Bačke, dok su Spartak i Čukarički remizirali bez golova.

SLS: Jedan gol na dva meča, Arsenijević srušio Borac u Šapcu (FOTO)

Objavljeno: 21.10.17 u 17:12

Odigrana su još dva susreta 14. kola Superlige Srbije, a trijumf je ostvarila Mačva protiv Bačke, dok su Spartak i Čukarički remizirali bez golova.

Posle očekivanog poraza od Crvene zvezde Mačva je na svom ognjištu u Šapcu nastavila vrlo dobru seriju rezultata u elitnom rangu takmičenja i upisala novi trijumf, ovog puta protiv Borca iz Čačka, koji je ostao zakucan za dno tabele.

Jedini pogodak ovog popodneva, ujedno i gol odluke postigao je Filip Arsenijević u 25. minutu, čime je dodao nova tri boda na konto Mačve.

U drugom meču dana videli smo izuzetno nezanimljiv meč između Spartak Ždrepčeve krvi i Čukaričkog u kom nije bilo golova, a samim tim ni zabave za publiku u Subotici.

Kao najinteresantniji detalj iz ovog susreta moglo bi da se izdvoji poruka Ognjenu Mudrinskom, fudbaleru Čukaričkog od strane domaćina, koji je podsetimo, povređen u meču protiv Partizana pre tri nedelje i za njega je sezona završena.

 

A post shared by FC Spartak (@fcspartaksubotica) on

Superliga Srbije – 14. kolo

Petak

Vojvodina – Radnički Niš 1:1 (0:0)
(Jovančić 70 – Pavkov 73)

Subota

Mačva – Borac Čačak 1:0 (1:0)
(Arsenijević 24)

Spartak – Čukarički 0:0

17.00 Voždovac – Rad
17.00 Javor – Radnik
17.00 Napredak – Zemun

Nedelja

15.00 Partizan – Bačka
19.00 Crvena zvezda – Mladost Lučani

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter