0
Fudbal

NEZABELEŽENO DO SADA: Slavni klub se propisno obrukao, najpre otpustili trenera pa ga u rekordnom roku vratili!

Objavljeno: 21.10.17 u 00:25

Neverovatna situacija stiže nam iz Brazila, gde je uprava Santosa u rekordno kratkom roku stigla da otpusti a zatim vrati trenera na klupu.

Slavni brazilski klub najpre je posle tri vezana remija odlučio da smeni trenera Levira Kulpija, da bi ga nakon samo pola sata vratio nazad na funkciju.

Zvuči prosto neverovatno da u svega pola sata dođe do tako radikalne promene mišljenja rukovodstva, kao i da jedan tako veliki klub i ozbiljno ime kakvo je Santos pravi ovakve nezbiljne poteze.

-U Sanotsu je svako neka mirođija. Ali, postigli smo kompromis. Saslušali smo navijače i fokusirali se na odluku. Pričali smo i izabrali šta je najbolje za Santos, a to je da Kulpi ostane na klupi-, pokušao je da objasni situaciju Modesto Roma Žunior, predsednik Santosa.

Inače ekipa Santosa se posle 29. digranih kola nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, sa devet bodova manje od lidera prvenstva Korintijansa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter