0
Domaći fudbal

LALATOVIĆ O SANKCIJI SUDIJE: Tražio sam korner, a isključen zbog ranijih prigovora

Objavljeno: 21.10.17 u 18:27

Utakmica 14. kola Superlige Srbije Spartak – Čukarički završena je bez golova i prema rečima šefa stručnog štaba Čukaričkog Nenada Lalatovića kad se podvuče crta podela bodova je najrealniji rezultat.

– Prvo želim da čestitam Spartaku, kolegi i igračima, na sjajnim rezultatima koje ostvaruju ove sezone. Za današnju utakmicu smo znali da će biti teško. Dobro smo analizirali ekipu protivnika i njihovu igru i mislim da smo ušli u meč sa respektom jedni prema drugima. O prvom poluvremenu ne bih mnogo imao šta da izdvojim, više se vodila ta neka duel igra u sredini terena i borba za neku drugu loptu bez izglednih šansi i za njih i za nas.

– Drugim delom mogu biti zadovoljan kako je moja ekipa odigrala, pogovoto poslednjih 25 minuta gde smo iz poseda, iz igre gurali taj pas ne po vazduhu, jer jednostavno nemamo klasicnog špic igrača pa improvizujem sa veznim igracima. Ulaskom Milojevića videli smo prelep pas na Adamovića koji je izašao jedan na jedan sa vašim golamnom koji je fenomenalno intervenisao. Imao je i Sartak svoje šanse, ali kad se podvuče crta više je bila borbena utakmica i podela bodova je najrealniji rezultat – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare posle meča.

Šef stručnog štaba Spartaka Aleksandar Veselinović rekao je da nijedna ekipa nije priželjkivala utakmicu bez golova i čestitao na prikazanoj igri.

U samom finišu meča Lalatoviću je dosuđen crveni karton, a na pitanje novinara zbog čega on je pojasnio da je u određenoj situaciji doviknuo da je korner, te da je najverovatnije isključen, kako je dodao ‘zbog nekih
mojih učestalih prigovora’.

Na početku utakmice uz poruku ‘Mudri, jedan od nas’ igraču su uputili podršku našem povređenom napadaču Ognjenu Mudrinskom. Podsećamo da je snažni fudbaler u naš klub došao letos iz subotičkog Spartaka gde je proveo godinu i po dana i bio najbolji strelac. I danas je bio u publici u Subotici i kako kaže prijatno je iznenađen porukom sa terena.

– Bitna mi je podrška saigrača u ovim trenucima. Strpljiv sam i siguran da ću izaći jači i iskusniji iz povrede – istakao je Mudrinski.

Čukarički je ostao na sedmom mestu na tabeli sa 22 boda, a sledeću utakmicu igra 25. oktobra protiv Zlatibora u gostima u osmini finala Kupa Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter