0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SVE VIŠE VATRE: Borjan skinuo zicer Volkotu, Boaći pogodio prečku! A kakvu je tek priliku imao Radonjić… (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.17 u 19:36

Crvena zvezda i Arsenal krenuli su nešto opreznije, da bi vrlo brzo londonski tim preuzeo kontrolu lopte i igre, pre svega na sredini terena.

Inicijativa je umalo donela prednost Arsenalu, u 15. minutu izveden je prekid sa velike udaljenosti, lopta nabačena u srce kaznenog prostora, a posle karambola odbila se do potpuno usamljenog Tija Volkota koji je šutirao levom nogom sa pet metara, ali je Borjan takođe nogom u padu skinuo čist zicer.

Zatim su na red došle dve fenomenalne prilike za Crvenu zvezdu. Najpre je Ričmond Boaći u 26. minutu pogodio okvir gola posle kornera, Čeh je već bio savladan, ali je lopta od zemlje otišla u prečku i gol-aut.

Šta tek reći za priliku koju je imao Nemanja Radonjić. Centaršut sa desne strane je prihvatio potpuno usamljen pred golom Arsenala, namestio se, šutirao iz poluvoleja, ali Čeh sačuvao svoju mrežu.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter