5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Bleda partija Partizana, stativa spasila Skenderbeg u Elbasanu

Objavljeno: 19.10.17 u 22:58

U jednom veoma teškom meču nisu viđeni golovi večeras u Elbasanu.

Skenderbeg i Partizan su podelili bodove, golova nije bilo, a ni stoprocentnih prilika.

Agresivnije je u meč ušao domaći tim i posle samo tri minuta igre izveo čak dva udarca iz ugla. Jedna od prvih spornih situacija desila se u 11. minutu kada je Sejduba Suma prihvatio loptu na udaljenosti od oko 12 metara, namestio se da gađa ka golmanu Šehijuu, ali mu je Mici uklizao i sprečio ga, a arbitar procenio da nema povoda za najstrožu kaznu.

Potom su prilikom nešto blažih startova u kaznenom Skenderbega padali Marko Janković, pa opet Suma, ali je to nije doprinelo ničemu sem da sudija Stefanski pusti nešto grublju igru u Elbasanu.

Jedan od grubljih u redovima Partizana bio je Leandre Tavamba koji je u 33. minutu zaradio žuti karton, a nedugo zatim zbog jednog duela bio opomenut od strane sudije kojem se simuliranje fudbalera Skenderbega učinilo kao da je Kamerunac bio grublji.

Prvo poluvreme je prošlo bez pravih prilika, nije bilo gol šansi koje bi mogle da promene ishod prvog dela meča.

Drugi deo igre počeo je opasnim prodorom Tavambe, ali to je sve što se tiče te akcije jer je Kamerunac dobro zagrađen i sateran u mrtav ugao, pa nije ni uputio udarac ka golu Albanaca.

Ovo nije bilo veče Leandra Tavambe, odlično ga je proigrao Suma nakon prodora i dodavanja Miletića, ali se Kamerunac nije snašao u kaznenom prostoru Skenderbega i nedugo zatim svoje mesto na terenu ustupio Ognjenu Ožegoviću.

Jedan od boljih poteza tokom drugog poluvremena bio je udarac Marka Jevtovića sa ivice kaznenog, fino je gađao vezista Partizana, lopta je odskočila pred golmanom domaćina, ali je on uspeo da je izbaci u korner.

Ukoliko to tako može da se nazove, Albanci su najbolju šansu u ovom delu meča imali tokom 78. minuta kada je Sou poslao dugu loptu isred Džejmsa koji je izbio ispred defanzivaca crno-belih, ali je za nijansu brži bio Vladimir Stojković koji je pokupio loptu i zaradio udarac, a potom i faul.

A onda, u samoj završnici, u razmaku od svega minut i po tri sjajne prilike Partizana. U glavnim ulogama su bili Sejduba Suma, Zoran Tošić i Nemanja Miletić.

U 89. minutu je Saša Ilić sjajno pronašao Miletića, on dodao Ožegoviću koji je pustio pas do Sume, a on sa samo pet metara nije uspeo da savlada golmana domaćeg tima.

Potom je Zoran Tošić veoma lepo gađao iz slobodnog udarca, kada je Šehi vrhovima prstiju skinuo pokušaj veziste, a na kraju je i nakon kornera Miletić gađao glavom i pogodio stativu.

LIGA EVROPE, GRUPA B, TREĆE KOLO

SKENDERBEG – PARTIZAN 0:0

Elbasan
Stadion: Elbasan arena
Gledalaca: 8.000
Sudija: Danijel Stefanski (Poljska)
Žuti kartoni: Ljiljaj, Jašanica (Skenderbeg), Tavamba (Partizan)

SKENDERBEG: Šehi – Vanjeli, Radaš (od 33. Aljiti), Jašanica, Mici – Muzaka, Ljjiljaj, Dita (od 80. Škodra) – Taku, Adenjij, Sou. Trener: Ilir Daja.

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Mitrović, N. G. Miletić – Everton, Jevtović – Tošić, Suma, Janković – Tavamba. Trener: Miroslav Đukić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

5 Komentara

  1. Мора смена Ђукића. Уништио је игру. Нема уиграности. Сваку утакмицу гура различит састав.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo se vi bacajte u kaznenom prostoru jer to radite ns treningu ako ga uopste imate,ponasate se kao p……sram vas bilo koju vi evropu zamisljate sa takvom igrom!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Djukicu odlazi ! Ovo je sramota od fudbala koju Partizan reprezentuje od samog pocetka sezone a koju neko u klubu mora definitivno da prekine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter