0
Evrokupovi

ĐERĐI MUZAKA: Ostavimo malo politiku po strani, daj da pobedimo Partizan kako bismo išli dalje!

Objavljeno: 19.10.17 u 12:58

Velika tenzija se digla pred večerašnji meč Skenderbega i Partizana od 21 čas u trećem kolu ‘B’ grupe Lige Evrope, a tim povodom se oglasio jedan od igrača Skenderbega.

Najzad i jedna umirujuća izjava iz Albanije. Vezista Skenderbega Đerđi Muzaka istakao je da politiku i odnose dve zemlje treba ostaviti po strani, jer je ovo samo sport. Naravno, traži od saigrača pobedu, jer ona može da donese proleće u Evropi.

– Kada se spomene utakmica protiv Partizana, svi kažu da je to više od igre s obzirom na odnose dve države. Ipak, ono što je najvažnije za mene je da postignemo gol i pobedimo. Tri boda iz ove utakmice bi nam mnogo značila u borbi za prolaz dalje – rekao je Muzaka.

On je istakao da je pritisak neminovan, ali da sve mora ostati u sportskim okvirima, jer kako kaže oni su profesionalci.

– Za sve Albance je ovo više od igre, ali mi smo sportisti i moramo da se ponašamo kao profesionalci i na nas ne smeju da utiču neke stvari koje se ne tiču sporta – zaključio je igrač Skenderbega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter