0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BITKA ZA EVROPSKO PROLEĆE: Partizan osvaja Albaniju (SASTAV)

Objavljeno: 19.10.17 u 09:42

Samo jednu prinudnu izmenu mogao bi da napravi Miroslav Đukić pred veoma važan meč sa Skenderbegom u Elbasanu, utakmici koja može odlučiti o evropskom proleću.

Bitan evropski ispit je pred igračima Partizana u Elbasanu, a posle dva kola i jednog boda, ekipa iz Humske večeras (21.05) mora da juri pobedu protiv Skenderbega. Trener Miroslav Đukić je rešio dileme oko startne postave i odustao je kako saznaje HotSport od ustaljene koncepcije sa dva klasična napadača, mada ne i od ofanzivne opcije.

Na bokovima biće Zoran Tošić i Marko Janković, a iza golgetera Leandre Tavambe naći će se Sejduba Suma. Iskusni štoper Bojan Ostojić još nije u potpunisti spreman i može se očekuvati od starta Milan Mitrović, a na pozicijama u vezi su dva standardna člana Everton i Marko Jevtović. Ostale zadatke dobijaju igrači koji su do sada imali najveću minutažu na tri fronta.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Mitrović, N. G. Miletić – Everton, Jevtović, Janković, Tošić, Suma – Tavamba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter