0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ARSEN VENGER: Nisam očekivao ovakav otpor, publika je bila fantastična

Objavljeno: 19.10.17 u 21:52

Trener Arsenala imao je razloga za zadovoljstvo posle meča, pogotovo što je njegv tim i pored slabijeg izdanja došao do pobede na „vrućem“ gostovanju.

Arsen Venger je na početku konferencije je pohvalio atmosferu na stadionu „Rajko Mitić“ i istakao da nije bilo lako igrati pred ovakvim navijačima.

-Bio je ovo ozbiljan meč. Izuzetno je teško igrati u ovakvoj atmosferi ali moja ekipa je pokazala mentalitet pobednika i zato smo i trijumfovali. Mi smo do ove pobede došli pre svega dobrom odbranom, bili smo dobri u duelima a i Čeh je u nekoliko situacija spašavao situaciju. Sve vreme smo išli na pobedu, nismo se zadovoljavali bodom i uspeh je na kraju došao.- rekao je menadžer londonskog kluba a zatim se osvrno na pojedinačne ocene igrača, pre svega na strelca Žirua i mlađe igrače koji su večeras „bačeni u vatru“.

Žiru je momenta, on ume ovako na mahove da zablista i reši meč. Ja verujem u njegovu igru i on mi je večeras uzvratio pobedonsnim golom. Takođe Debisi je odigrao dobro nakon duže pauze a pohvalio bih i trojicu tinejdžera, koji su u ovako vrućoj atmosferi sačuvali mirnoću i odradili dobro svoj zadatak. Vilšir je igrao do kraja utakmice i pored činjenice da je dobio udarac u prvom delu, a igraće još više u narednom periodu- rekao je Venger.

Francuski stručnjak je na kraju još jednom pohvalio publiku na stadionu kao i ekipu Dejana Milojevića koja je pružila snažan otpor koji ga je iznenadio.

– Nvijači su zaista bili fantastični, publika ovde razume fudbal i zato je ovako strastvena. Zvezda je kompaktan tim. Na mene je posebno utisak ostavio njigov intezitet igre. Iskreno nisam očekivao ovako jak otpor, a pogotovo su bili opsni u tranziciji iu odbrane u napad.- zaključio je Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter