1
Evropske lige

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

NENAD MILIJAŠ: Ne bih prihvatio bod da mi ponude, Zvezda kod kuće uvek igra na pobedu!

Objavljeno: 18.10.17 u 13:10

Kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, vrlo motivisano dočekuje sutrašnji u meč trećeg kola Lige Evrope sa Arsenalom.

Najiskuniji fudbaler Crvene zvezde već je imao prilike da iskusi slične utakmice na „Marakani“, poput one sa Bajernom gde su crveno-beli nesrećno ispustili remi u poslednjim sekundama.
Nenad Milijaš smatra da bi on i saigrači sličnu partiju kao iz meča sa Bavarcima mogli da prikažu i sutra, ali sa nešto pozitivnijim ishodom.

-Kao i navijači i mi smo iščekivali ovu utakmicu. Znamo da je Arsenal jedno od najvećih imena svetskog fudbala. To su utakmice koja se pamte, pričaju i prepričavaju. Ne vidim zašto ne može sve što smo do sada radili da nam da rezultat i protiv Arsenala, i oni su od ljudi od krvi i mesa. Drago mi je što će mladi igrači imati priliku da igraju protivn jednog ovakvog rivala. Najvažnije je da odigramo dobru utakmicu-, rekao je novinarima Milijaš.

Stadion je „Rajko Mitić“ ke očekivano rasprodat, karte su razgrabljene za tili čas. Koliko je bilo teško doći do njih osetio je i kapiten Zvezde koji je imao zadatak da snabde porodicu i prijatelej dragocenim komadićem papira.

-Svi pokušavaju da dođu do karte, familija, prijatelji… Snašli smo se, sredili smo sve, sve ćemo to završiti do treninga. To su slatke muke, ali su završene i možemo maksimalno da se spremimo-, rekao je Milijaš.

Upitan da li bi pristao na bod kada bi im neko ponudio, Zvezdin veznjak je dao jedan vrlo ambiciozan odgovor, koji će se svakako svideti navijačima.
-Ne bih pristao na bod, jeste da binam značio u daljem takmičenju, ali nećemo igrati na bod, igramo na svom stadionu, jesu veliki protivnik, ali igrači imaju veliki motiv i verujem da većina ne bi prihvatila. Igraćemo je na najbolji način, želimo da pobedimo i videćemo šta će biti-, puca od samopoutdanja Milijaš.

Kao najiskuniji igrač tima i neko ko je iskusio ovakve mečeve, od Milijaša se očekuje da bude taj koji će pred sutrašnju utakmicu udeliti koji savet mlađim saigračima.

-Pričali smo, možda više o utakmici sa Bajernom kako je bilo. Ne treba im previše pričati o kvalitetu Arsenala, oni su svesni svoje šanse, šta mogu da dobiju. Ne mogu mnogo da izgube, sigurno ih respektuju, svesni su značaja utakmice. Pokazali smo da možemo da igramo protiv velikih ekipa, mnogi nisu verovali u nas, ali je najvažnije da mi verujemo u sebe i da to i dalje radimo-, zaključio je Zvezdin kapiten.

0
0

1 Komentara

  1. Vidi matorka,on bi da pibedi arsenal i ne bi se bodom zadovoljio haaahaaahaaa…….da ga pitam u kojoj galaksiji zivi!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter