1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSTRA MOTIV: Fudbaleri Partizana sada imaju razlog više za pobedu nad Skenderbegom!

Objavljeno: 18.10.17 u 14:47

Nakon što je uprava albanskog tima obećala premije svojim fudbalerima u slučaju uspeha, na isti korak se odlučilo i rukovodstvo crno belih.

Eventualna tri boda u Elbasanu doneće igračima srpskog šampiona sumu blizu blizu 150.000 evra, koju će međusobno podeliti.

Uprava Partizana je pre odlaska u Tiranu, kratko poručila igračima i stručnom stabu, na čelu sa trenerom Miroslavom Đukićem, da ce podeliti oko 150.000 evra ukoliko pobede Skenderbeg.

Kako HotSport saznaje klub želi na ovaj način da još više mitivise igrače, pa bi im od tok „kolača“ pripalo 130.000 evra !?

– Domaćin je svojima obećao 100.000 evra za tri boda, a mi smo uvećali sumu svesni koliko nam je bitan uspeh u cilju da pokušamo da prezimimo u Evropi. Sve podređeno ovom cilju i nadamo se uspehu – rekao je generalni direktor Miloš Vazura.

Iz kluba su potvrdili da ce meč u Elbasanu pratiti i bivsi igrač crno-belih Fadilj Vokri, aktuelni predsednik FS Kosovo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter