2
Domaći fudbal

SMENA KAD JOJ VREME NIJE: Ješić napušta kadetsku reprezentaciju, kandidati za zamenika već poznati

Objavljeno: 17.10.17 u 11:50

Nikada nije dobro menjati vođu dan pred početak nekog puta, a upravo to se desilo na kormilu kadetske fudbalske reprezentacije Srbije.

Pre osam dana saopštio je spisak pozvanih igrača za kvalifikacione utakmice sa Gibraltarom, Norveškom i Grčkom, a od danas Vladimir Ješić više nije selektor kadetske selekcije Srbije.

To je odluka koja je danas doneta na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, a prema saznanjima HotSporta već se naziru dva imena koja bi mogla da ga zamene.

Jedan je Milan Obradović, a drugi Milan Kuljić, a odluka bi trebalo da bude poznata već u toku dana, jer je vremena do prve utakmice malo.

Srbija će sva tri meča igrati u sportskom kompleksu u Staroj Pazovi, a prvi meč protiv Gibraltara igra se već sutra od 14:30h.

Na tragu informacija – Mirko Marković

0
0

2 Komentara

  1. U 2017 ta selekcija koliko me secanje sluzi ima 9 pobeda i 1 neresenu utakmicu,osvojen Razvojni turnir UEFA u Bugarskoj,osvojen Miljan Miljanic,dobijena Italija 3-0….mislim da je najuspešnija selekcija u savezu…ALI??????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter