3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KANGA OTKRIVA: Lekari se pitaju, ali evo šta Gabonac kaže o igranju protiv Arsenala

Objavljeno: 17.10.17 u 14:33

Prekosutra će svet za navijače Crvene zvezde stati na dva sata.

U Beograd stiže londonski Arsenal, najkvalitetniji tim grupe u kojoj se nalazi Zvezda u Ligi Evrope.

Sem toga, radi se o ubedljivo najatraktivnijem rivalu sa kojim je Zvezda igrala poslednjih sezona. Iako tobdžije dolaze oslabljene, svakako su favoriti protiv trenutno prvog tima u Superligi. Igra Zvezde zavisi u mnogome o Geloru Kangi, koji još uvek nema zeleno svetlo za ovaj meč.

– Možda ću igrati, ako doktori tako odluče. Imamo još dva dana do te utakmice, ona je veoma posebna i želimo da je pobedimo, kazao je Gabonac.

Kanga je trenuno jedan od najboljih igrača Crvene zvezde i čovek koji ima velike zasluge za plasman tima iz Ljutice Bogdana u Ligu Evrope.

– Spremiću se za Arsenal, sa mišićem je sve u redu. Pokušaću da odradim treninng, nisu bitne terapije, samo da budem dobro.

Ne treba govoriti koliko bi Gelor Kanga značio timu Vladana Milojevića ukoliko bi od prvog minuta mogao da bude u igri, odnosno u potpunosti se oporavio od povrede koju je zadobio.

– Nebitno je ko će postignuti gol, moji saigrači ili ja, najbitnije je da protiv Arsenala odigramo jedan dobar meč. Živim za ovakve utakmice.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Mirko Marković

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter