0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Tri keca u Ligi šampiona i jedan u košarkaškom Evrokupu

Objavljeno: 17.10.17 u 10:50

Nastavlja se trka za bodove u Ligi šampiona i na potezu su favoriti, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

MANČESTER SITI – NAPOLI 1 (1.80)

Sudar dva tima, koja u svojim šampionatima igraju odlično i biće veoma uzbudljiv megdan u Engleskoj, gde bi domaćin trebalo da prvi ‘sruši’ italijanski zid iz Napulja.

LAJPCIG – PORTO 1 (2.20)

Nemci su u naletu posle pobede u Dortmundu i juriće po svaku cenu istorijsku prvu pobedu u elitnom takmičenju, mada se gosti neće lako predati i pokazali su uspehom u Monaku da mogu da iznenade.

MONAKO – BEŠIKTAŠ 1 (1.70)

Francuzi nisu baš u pravom ritmu i imaju dosta personalnih problema, a šampion Turske posle dve uzastopne pobede dolazi rasterećenije mada je trenutak da ‘kneževi’ pokažu klasu.

HAPOEL – BUDUCNOST 1 (1.50)

Pobeda nad Zvezdom pre dva dana bila je važna za tim iz Podgorice, koji je imao malo vremena za odmor i to je jedan od ključnih razloga da poentira domaćin sa svojim sjajnim pojedincima.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 10.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter