0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

FLEŠ IZ HUMSKE: Partizan neće trenirati na stadionu u Elbasanu gde se igra utakmica

Objavljeno: 17.10.17 u 19:27

Meč 3. kola ‘B’ grupe Lige Evrope između Skenderbega i Partizana na programu je u četvrtak od 21 čas, a tenzija pred duel u Albaniji raste, iako se obe strane trude da sve protekne u najboljem redu.

Meč se igra u Elbasanu, ali će Partizan biti smešten u glavnom gradu Tirani, istom hotelu u kome je odsela reprezentacija Srbije kada je gostovala u Albaniji. Crno-bele će čuvati albanski specijalci, iz Teleoptika su krenuli kuvari, ali jedna stvar se neće svideti navijačima. Naime, zbog bezbednosti Partizan neće trenirati u Elbasanu gde se igra utakmica, već u Tirani.

– Bićemo smešteni u hotelu u Tirani gde je bila smeštena reprezentacija Srbije kada je gostovala Albaniji. Sve treninge ćemo odraditi u Tirani, nećemo ići van grada na trening zbog bezbednosti. Kada dođe trenutak za utakmicu, ići ćemo direktno na stadion. U kontaktu smo s našim ambasadorom tamo, a ovde smo se videli s njihovim ambasadorom – rekao je generalni direktor Partizana, Miloš Vazura za Informer.

Videćemo hoće li Partizanu biti teže da se adaptira na teren na kome neće odraditi nijedan trening pred utakmicu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter