0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAN KADA ĆE UŽIVATI GROBARI I DELIJE: Evo ko prenosi mečeve ‘večitih’ u Ligi Evrope (FOTO)

Objavljeno: 17.10.17 u 18:24

Prenos utakmice Skenderbeg-Partizan na dve televizije, Crvenu zvezdu i Arsenal prenosi samo jedna, ali će najviše uživati oni na stadionu.

Četvrtak je dan rezervisan za Ligu Evrope, a od ove sezone za Partizan i Zvezdu u njoj. Ovog puta uživaće cela Srbija, a razlog tome je to što će RTS prenositi oba duela.

Naime, meč Skenderbega i Partizana u Elbasanu prenosiće RTS, ali i Arena sport tri. Nema sumnje da nas čeka pravi spektakl, nadamo se, koji će proći u fer i sportskoj atmosferi u kojoj će bolji tim da pobedi. Utakmica se igra od 21 čas.

Kada je reč o duelu Crvene zvezde i Arsenala, njega će prenositi samo RTS. Meč se igra od 19 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Za to vreme na Areni sport tri će prenositi drugi meč ‘H’ grupe između BATE Borisova i Kelna. Arena sport četiri prenosi od 21 čas duel Dinama iz Kijeva i Jang Bojsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter