2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U PROBLEMU: Jedan od najvažnijih igrača propušta dvoboj sa Arsenalom!?

Objavljeno: 16.10.17 u 16:19

Kako za sada stvari izgledaju Vladan Milojević u četvrtak neće moći da računa na Gelora Kangu koji još nije u potpunosti zalečio povredu.

Reprezentativac Gabona i jedan od najbitnijih igrača u ekipi Crvene zvezde, zadobio je povredu butnog mišića u na gostovanju u Kelnu a ona ni nakon tri nedelje nije potpuno sanirana.

Nadali su se iz redova srpskog vicešampiona da će posle reprezentatvne pauze Kanga biti vraćen u stroj, međutim situacija sa njegovom povredom je čini se dosta ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo.

On je prupustio prethodna dva prvenstvena meča Zvezde, protiv Napretka i Mačve a postoji velika verovatnoća da ga neće biti ni u četvrtak protiv Arsenala.

Pored lečenja u Parizu i Beogradu reprezentativac Gabona jos se nije priključio ekipi i šanse da se nađe u najboljem timu postoje, mada nisu velike.

Ovo je svakako problem za trenera Milojevića, a kako HotSport saznaje danas se očekuje da Kanga pokuša da izdrži test, kako bi definitivno pala odluka.

Na spisku povredjenih je i dalje golman Damir Kahriman, kao i Nemanja Milić, koji kao i Kanga ne igra od megdana u Nemačkoj.

Manevar je suzen u veznom redu i mozda Le Talek bude prekomandovan na staru pozicuju, a pored Savića ulogu stopera ima Babić. Na pozezu je kormilar Milojević…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter