4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PREDSEDNIK PARTIZANA OTVORENO: Ne obazirem se na komentare i spreman sam na razne udare

Objavljeno: 16.10.17 u 09:10

Danas će najverovatnije nešto posle 14 časova biti jasno da je novi predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

To je jedini kandidat za poziciju koju je još pre nekoliko meseci napustio Nikola Peković.

Radi se o uspešnom biznismennu iz Čačka koji je već radio u Partizanu, i to kao član Upravnog odbora.

Stav FK Partizan je jasan, Vladimir Vuletić ga je izneo i rekao kako Mijailović kao narodni poslanik ne može da bude predsednik crno-belih jer dolazi do sukoba interesa.

U izjavi za dnevni list ‘Informer’, Ostoja Mijailović je prokomentarisao situaciju sa čelnim ljudima fudbalske sekcije:

– Ne obazirem se na komentare iz fudbalskog kluba, sada sam okrenut samo košarkaškom. Svako ima pravo da priča šta želi, a ja sam spreman na razne udare, ne samo iz FK Partizan. Svi smo svesni da je Partizan došao u ovu situaciju zato što je neki drugi klub zauzeo njegovu poziciju. Ako želimo da se vratimo na šampionski put, moramo da skinemo taj drugi klub, kazao je za Informer Ostoja Mijailović.

0
0

4 Komentara

  1. Neznam koliko je ovo dobrp resenje za Partizan!Ali odakle Vucelicu pravvo da se mesa u tudje dvoriste!On ne vidi veliku krizu u svom fudbalskom klubu.

    0
    0
    Odgovori
  2. U fudbalu sam uz zvezdu,a u kosarci sam uz partizan jer covic mi je totalno antipaticna osoba tako da za takve predsednike i klub koji nema svoje maticno ime ne navijam i tu sam grobar di koske

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter