0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEROVALI ILI NE: Podatak o golu Zorana Tošića u Surdulici koji zapanjuje! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.17 u 19:09

Popularni ‘Bambi’ je danas, moglo bi se reći, ispisao novu stranicu svoje karijere.

Fudbaleri Partizana danas su uspešno prebrodili još jednu prepreku i sa 2:0 savladali Radnik u Surdulici u ne preterano lepoj utakmici ili igri oba tima, ali je za šampiona najbitnije da je još jedan rival precrtan.

Ono što je još bitnije za tim Miroslava Đukića jeste povratak Zorana Tošića, koji je odigrao prvih pola sata posle gotovo mesec dana od povrede u meču protiv Napretka u Humskoj.

– Danas je najbitnije bilo da odigram pola sata kako bih što spremniji dočekao utakmicu u četvrtak, a uz to da je i povreda  zalečena – počinje Tošić u izjavi za sajt Partizana.

– Naravno da mi je nedostajao teren, posebno u utakmicama kada nisam mogao da igram, a bio sam potreban ekipi. To je fudbal i zato svaki minut na terenu mora da se iskoristi.

Partizan je do pobede stigao uz dva gola iz dva penala, a drugi je postigao upravo Tošić, koji je zatim izneo vrlo zanimljiv podatak o tom pogotku.

– Dva penala, oba zasluženo. Ovo je inače moj prvi gol iz penala u karijeri, tako da sam posebno srećan zbog toga. Na svim predhodnim utakmicama koje sam igrao, bio  sam prvi na listi za izvođenje penala, zato sam i uzeo da šutiram.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Mnogo se govori o tandemu Suma – Tošić.

– Sigurno da je velika odgovornost na nama i da su očekivanja velika što govori da imamo kvalitet. Potrudićemo se da se još bolje uigramo i da Partizan iz utakmice u utakmicu bude sve bolji.

Sledi veoma važna utakmica protiv ekipe Skenderbega u Albaniji.

– Sada su sve misli uprte u taj meč Lige Evrope i od sutra kreće priprema. Svi znamo koliko je bitan za nas i ja sam uveren da ćemo biti na nivou koji treba Partizan da pokaže. Svi smo u stroju, utakmica je od velike važnosti  za dalji  tok sezone i toga smo svesni. Idemo na pobedu kao što se uvek očekije od Partizana – kazao je Zoran Tošić.

Utakmica Skenderbeg – Partizan, 3. kolo u grupi B Lige Evrope igra se u četvrtak Elbasanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter