0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARAC NA KASU PARTIZANA: UEFA poslala nove, rigorozne zahteve! U slučaju kašnjenja, kazna je drakonska…

Objavljeno: 15.10.17 u 18:15

Fudbaleri Partizana nakon trijumfa nad Radnikom u Surdulici u Albaniju na megdan Skenderbegu u okviru Lige Evrope idu u dobrom raspoloženju, ali je UEFA malo pokvarila planove beogradskoj ekipi.

Naime, prema rečima Miloša Vazure, crno-beli su u petak dobili dopis u kom im je predočeno da do 27. oktobra na stadionu „JNA“ moraju da budu postavljene kamere za video nadzor na tribinama:

U petak smo od komisije UEFA dobili da najkasnije do 27. oktobra moraju da budu postavljene kamere na tribinama i oko stadiona, na čemu uveliko radimo. Onda sledi provera do 2. novembra i meča sa Skenderbegom, rekao je Vazura za HotSport.

Drugi važan uslov, i ni malo jeftin, jeste postavljanje novih kapija, što Partizan mora da uradi u naredna dva meseca, inače neće moći da utakmice igra u Humskoj:

– Počeli smo postavljanje na ulazima sistema koji postoje na mnogim stadionima, za šta imamo rok od dva meseca, kako bismo, u slučaju prolaska u prolećnu fazu Lige Evrope, mogli utakmice u februaru da igramo na našem stadionu, i kako bismo izbegli zabranu. Ima još sitnica koje se doteruju, rigorozni standardi moraju da se ispoštuju, dodao je direktor Partizana.

Prema našim saznanjima, celokupni projekti vrede preko 600.000 evra, i predstavljaju samo deo onoga što je neophodno uraditi za narednu sezonu.

Kontrola je zakazana za dve nedelje, a crno-beli očekuju da dobiju odobrenje od UEFA.

Na tragu informacije, Mirko Marković

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter