0
Evrokupovi

POTCENJIVANJE ILI NEKI STRAH: Čudna odluka Arsena Vengera pred put u Srbiju

Objavljeno: 15.10.17 u 09:48

Arsenal u Beograd kreće u sredu u popodnevnim satima, a jedna odluka Arsena Vengera začudila je mnoge, evo o čemu je reč.

Svaki trener ima svoju filozofiju, a pred gostovanje Arsenala u Beogradu veoma intresantan potez povukao je trener Arsen Venger. Prekaljeni stručnjak je odlučio da njegova ekipa u sredu uveče, dan pre meča sa Crvenom zvezdom ne trenira na stadionu „Rajko Mitić“. Plan Engleza je da pre podne o rade u svom sportskom centru u Londonu, a zatim dođu u Beograd na ručak i popodnevni odmor u hotelu „Kraun Plaza“.

Ispoštavaće Arsen Venger propozicije takmičenja u Ligi Evrope i od 19 časova na našem najvećem stadionu održaće konferenciju za medije. Posle poraza od Votforda ostaje da se sačeka spisak igrača koji dolaze na spektakl, mada bi trebalo očekivati da glavne „zvezde“ ostanu da se spremaju za nedeljni veliki derbi sa Evertonim u gostima. Ovde ih čeka pun stadion, paklena atmosfera i motivisana Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter