0
Evrokupovi

OGLASIO SE SKENDERBEG: Molimo vas bez nereda protiv Partizana, evo koliko koštaju ulaznice

Objavljeno: 15.10.17 u 13:49

Fudbalski klub Skenderbeg izdao je saopštenje za javnost pred meč trećeg kola Lige Evrope portiv Partizana u Elbasanu, navijači se mole za mir.

Utakmica je proglašena onom visokog rizika. Albanci strahuju da bi moglo biti incidenata, te su odlučili da se saopštenjem obrate svojim pristalicama.

– Klub već nekoliko nedelja sarađuje sa UEFA, policijom i organima bezbednosti kako bi bile preduzete sve neophodne mere da utakmica protekne u najboljem redu. Apelujemo na sve navijače da utakmica ostane u sportskim okvirima kako klub ne bi bio kažnjen u sledećim utakmicama. Naš cilj je pobeda i prolazak u nokaut fazu Lige Evrope – piše u saopštenju albanskog kluba.

Navijači Skenderbega su već dobili informacije gde i za koliko novca mogu kupiti ulaznice. Cena nije velika, najeftinije su oko četiri evra, dok su najskuplje za VIP oko 45 evra. Meč u Elbasanu igra se u četvrtak od 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter