0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Gladbah pokorio ‘Vezer’, majstorija Larsa Stidla za TV špice! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.17 u 20:00

Fudbaleri Borusije iz Mehengladbaha slavili su na gostovnju ekipi Verdera rezultatom 2:0, u utakmici osmog kola nemačkog šampionata.

Gosti su sav posao praktično završili posle prvih 45 minuta, posle kojih su obezbedili vođstvo od 2:0, koje su znalački sačuvali do kraja.

Sve je počelo od majstorije Larsa Stindla, koji je u 27. minutu utakmice na maestralan način izbacio dvojicu svojih čuvara u kaznenom prostoru rivala i preciznim udarcem u suprotan ugao matirao golmana Verdera Pavlenku.

Na taj način Borusija je otvorila rivala a prednost je udvostručena sedam minuta kasnije, kada je nakon odlično izvedenog kornera Oskara Vnedta u kaznanom prostoru sjajno reagovao Vestergard, koji je bio najviši u skoku i poslao loptu u mrežu za lepoh 2:0.

Ispostaviće se da je to bilo i sve što se tiče golova na ovom meču, pa je tako Mehengladbah upisao nova tri boda i uhvatio priključan za vodećim ekipama.

U timu iz Bremena od starta je šansu dobio naš mladi reprezentativac Miloš Veljković, međutim njega je na poluvremenu zameni Izet Hajrović.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter