2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda sa pola gasa precrtala i Mačvu (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.17 u 17:56

Nisu se puno potrošili igrači lidera Superlige da bi savladali Mačvu iz Šapca na stadionu ‘Rajko Mitić’, ostvarena je pobeda od 4:0 (2:0).

Nije Zvezdi puno bilo potrebno da ostvari novu ‘trojku’ i dobrano napuni mrežu Mačve, koja je u Beogradu bila samo posmatrač, iako su Šapčani pokušavali da ugroze Borjana.

Već u osmom minutu Zvezda je imala prvu veliku priliku da povede, rukom je igrao Matić u svom kaznenom prostoru u duelu sa Pešićem, ali je Boaći promašio penal, tačnije, golman Filipović mu je odbrano udarac sa 11 metara.

Međutim, već posle 12 minuta reprezentativac Gane se iskupio za taj kiks i posle lepe akcije Pešića i Krstičića se poklonio za 1:0.

U 29. minutu videli smo i drugi gol Zvezde, za koji se potrudio Protić, pošto je posle centaršuta Radonjića sa leve strane sam sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Posle osam minuta igre u nastavku već je bilo 3:0, a posle nove slične akcije kao kod prvog gola, strelac je ovog puta bio Pešić.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Uspela je Zvezda da uspori tempo, a Mačva se odlučila da pritiska poslednju liniju odbrane domaćina, što je uzrokovalo da često gledamo ispucavanja i duge lopte, a kada se činilo da će se meč završiti sa 3:0, tu nije bio kraj golovima.

U strelce se upisao i mladi Luka Ilić, inače fudbaler Mančester sitija, pošto je odbijenu loptu na ivici kaznenog prostora fenomenalno sproveo u mrežu u 90. minutu.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Sudija nije dugo čekao i odmah posle toga odsvirao je kraj. Zvezda je napravila lepu uvertiru u spektakl godine na Marakani, pošto će u četvrtak gostovati londonski Arsenal u okviru meča grupne faze Lige Evrope.

CRVENA ZVEZDA – MAČVA 4:0
(Boaći 20, Protić 29ag, Pešić 53, L. Ilić 90)

Stadion: Rajko Mitić.
Sudija: Dejan Santrač.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Le Talek, Savić, Rodić (Anđelković) – Donald, Krstičić – Radonjić (Adžić), L. Ilić – Pešić (Gobeljić), Boaći.

MAČVA: Filipović – Ristivojević, Jevtić, Protić, Gjorgijevski (Pejović) – Đurišić (Jovanović), Obrovac – Adamović, Jeremić, Gemović (Arsenijević) – Matić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

  1. i bre pa ja mislim da ce zvezda sa puno snage da precrta njih arsenal jeste jak tim ali mi cemo biti bolji za taj jedan gol

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter