1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠEN ODMOR: Partizan ima velikog aduta za meč sa Skenderbegom! (FOTO)

Objavljeno: 13.10.17 u 10:31

Počeo je sa pripremama za povratak na teren, a u timu se očekuje u četvrtak.

Sledi pakleni ritam mečeva na tri fronta, a svaki adut je potreban za ispunjenje rezultatskih planova. Svakako da je dobra vest za trenera Partizana Miroslava Đukica da već nekoliko dana trenira Zoran Tošić, koji je završio oporavak od povrede.

I sam vezista je potvrdio informaciju HotSporta da će na teren narednog četvrtka protiv Skenderbega, mada postoji opcija da odigra možda finiš meča sa Radnikom iz Surdulice.

– Osecam se sve bolje, a napredujem na polju fizičke spremnosti i što je najvažnije nemam nikakve posledice od povrede, koja je bila nezgodna. Dešavaju se takve stvari i ako bude sve po planu igraću protiv Skenderbega – najavio je Tošić.

FOTO: STARSPORT

Gostovanje u Albaniji može da bude presudno u Ligi Evrope, a popularni Bambi se osvrnuo na plasman selekcije Srbije na SP u Rusiji čiji je član niz godina.

– Nisam nijednog trenutka sumnjao u uspeh, a ova generacija je pokazala zajedništvo i naplatili smo ogroman rad. Sada želimo korak napred – poručio je Zoran Tošić.

0
0

1 Komentara

  1. Tosic je vec istrosen igrac!Jedini pravi as je bio Leonardo,koga je najurila korumpirana uprava!Dok se ona kompletno ne renovira,nema uspeha!Posrzanje ce se nastaviti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter