5
Košarka

FOTO: STARSPORT

SAD JE KASNO: Potencijalno ‘bomba’ pojačanje Crvene zvezde slobodan agent

Objavljeno: 13.10.17 u 00:15

Košarkaški klub Crvena zvezda je tokom celog leta tražila pravu zamenu za Stefana Jovića, a posle mnogo ‘kandidata’ crveno-beli dres je obukao Tejlor Ročesti.

Počelo je sve sa Džejkobom Pulenom, pa je u igru ušao i Ksavijer Munford, a Delije se nadale i Tajrisu Rajsu. Potom je kao grom iz vedra neba bljesnuo Di Džej Kuper, fenomenalni poenter. Ipak, on je u tom trenutku imao klub Gravlen, mada i izlaznu klauzulu ako ga pozove neko iz Evrolige. Crvena zvezda nije.

Sada je Di Džej Kuper slobodan agent, pošto ga je Gravlen otpustio. Crvena zvezda sada nije u igri jer ima dva dobra rešenja na poziciji ‘jedan’, a to su sjajni Tejlor Ročesti i sve bolji Nikola Radičević.

Ako se Delije pitaju, Zvezdi je daleko potrebnija visoka petica, Nebojša Čović je najavio još jedno pojačanje i ono se sa ushićenjem očekuje na Malom Kalemegdanu.

Crvena zvezda u Evroligi debituje danas od 19 časova protiv Žalgirisa u Kaunasu.

0
0

5 Komentara

  1. Grobarćići…pući ćete od zavisti što je se završilo višedecenijsko guranje KK Partizan i što je došlo ono kolo sreće se okreće!Jao…šta ćete sada mališani!?

    0
    0
    Odgovori
  2. NIKKKADA NIJE KASNO, bar ne za „POTENCIJALNU BOMBU“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. …stize njima dugoocekivano s’ushicenjem ‘pojacanje’ u vidu otvaranja POGLAVLJA i krim. dosijea tj. FIOKKKKE Drz. tuzioca, sto za protivprirodni ‘blud’ tj. ozivljavanje ugasene fufe, sto za ‘radnje’ s’KiM si takav siiii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • За противпреиродну блуд… Добро си то рекао… Само се ти смиј, тоје добро за здравље.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter